Postcodeloterij

  Home     Postcodeloterij

Nationale Postcode Loterij en Dirk Kuyt Foundation 

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige en groene wereld waarin we niemand uit het oog verliezen. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk. Van de inleg van 3 miljoen huishoudens die meespelen met de Postcode Loterij gaat 40 procent van de lotprijs naar 149 goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 7,1 miljard euro aan mens en natuur in binnen- en buitenland geschonken.

De Postcode Loterij en de VriendenLoterij vormen de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen. Deze loterijen zijn als Nederlandse traditie opgenomen op de lijst Inventaris Immaterieel Erfgoed (UNESCO). Het format van de Postcode Loterij is ook actief in Groot-Brittannië, Zweden, Duitsland en Noorwegen. De Goede Doelen Loterijen samen met de loterijen in deze landen zijn de derde grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld.

De Dirk Kuyt Foundation is partner van de Nationale Postcode Loterij.

Meer informatie & Loten

Als je de Dirk Kuyt Foundation wilt steunen en mee wilt spelen voor mooie prijzen kun je hier je loten kopen.

Wil je meer informatie over de Nationale Postcode Loterij en haar goede doelen, kijk dan op de website of volg de Loterij via:

Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

LinkedIn

© 2024 Dirk Kuyt Foundation