Nieuws

Tweede Bijzondere Kampioenendag op 5 oktober
Tweede Bijzondere Kampioenendag op 5 oktober
Tweede Bijzondere Kampioenendag op 5 oktober
Gepubliceerd op 31/05/2022

Op woensdag 5 oktober 2022 organiseren Stichting Bijzonder in Beweging en de Dirk Kuyt Foundation de Bijzondere Kampioenendag. Een sport- en spelfestival voor mensen met een verstandelijke beperking. Alle bijzondere kampioenen uit Limburg zijn welkom op Sportlandgoed De Haamen in Beek!

Tweede editie

Vorig jaar was de eerste editie van de Bijzondere Kampioenendag. “Een fantastische dag met meer dan 130 deelnemers. Ook dit jaar toveren we Sportlandgoed De Haamen weer om tot een sport- en spelfestival. Alle Limburgers met een verstandelijke beperking mogen deelnemen aan het speciale programma met toffe activiteiten”, zegt Amanda Klein, directeur van Bijzonder in Beweging.

De organisatie van de Bijzondere Kampioenendag is in staat de deelnemers volledig te ontzorgen. Er zijn verschillende activiteiten voor verschillende niveaus. Er wordt gezorgd voor een lunchpakket en zelfs het vervoer kan geregeld worden.

Specialist in activiteiten voor mensen met een beperking
Verspreid over Limburg organiseert Bijzonder in Beweging wekelijks meer dan 50 verschillende activiteiten voor mensen met verstandelijke of meervoudige beperking. Naast deze wekelijkse activiteiten ontwikkelt Bijzonder in Beweging zich naar een evenementenbureau voor mensen met een beperking. Klein: “we organiseren onder andere uitjes naar voetbalwedstrijden, wandelen mee met de Kennedy Mars en Rosa-Run en natuurlijk de Bijzondere Kampioenendag. Een groot succes want alle evenementen zitten goed vol. We hopen dat we weer veel mensen mogen ontvangen op 5 oktober.”

Aanmelden kan hier!