Nieuws

Prestaties en plezier op tweede Run aan Zee
Prestaties en plezier op tweede Run aan Zee
Prestaties en plezier op tweede Run aan Zee
Gepubliceerd op 21/05/2024

Op 17 mei 2024 vond de tweede editie van de Dirk Kuyt Foundation Run aan Zee plaats, en het werd een avond om nooit te vergeten! Met maar liefst 400 enthousiaste deelnemers, verzameld op het terrein van Quick Boys in Katwijk aan Zee, was het evenement een groot succes.

De deelnemers varieerden van wandelaars tot hardlopers, met afstanden van 1 km, 5 km en 9/10 km. De diversiteit was indrukwekkend: rollers, wheelers, alinker-gebruikers, running blind en rolstoelgebruikers, iedereen voltooide het parcours, dat zowel uit verharde wegen als strandpaden bestond, op zijn of haar eigen manier.

Ondanks een regenbui zagen we overal lachende gezichten. De prestaties waren geweldig en ook Dirk Kuyt zelf liep een snelle tijd op de 9 KM. Vincent de Sfeerman zorgde voor een feestelijke ontvangst bij de finish en gaf iedereen een high five. Wethouder Sonny Spek gaf het startschot van de wandeltocht en onze ambassadeurs Jens Toornstra en Pim Brouwers waren ook aanwezig. Pim Brouwers voltooide zelfs de 10 km strand, een indrukwekkende prestatie die veel bewondering oogstte. De sfeer was fantastisch en zowel de deelnemers als het publiek genoten volop.

Speciale dank gaat uit naar onze partner Legian, die het evenement Run aan Zee mede mogelijk heeft gemaakt en Stichting Old Grand-Dad voor het sponsoren van de 1 KM Familie Run.

Deelnemers bedankt! Jullie inzet en enthousiasme hebben weer gezorgd voor een prachtig bedrag om onze missie voort te zetten. Daarnaast Quick Boys: fijn dat we weer gebruik mochten maken van jullie geweldige terrein voor de start en finish en EPIC voor wederom het neerzetten van een top evenement

Tot slot: alle geweldige vrijwilligers die tijdens dit evenement in weer en wind hebben geholpen ❤️

Tot volgend jaar bij de volgende editie van de Dirk Kuyt Foundation Run aan Zee!