Nieuws

Samenwerking met ‘Bewegen is Leven’
Samenwerking met ‘Bewegen is Leven’
Samenwerking met ‘Bewegen is Leven’
Gepubliceerd op 08/02/2024

Een nieuwe samenwerking is officieel! Samen met bewegingsagoog Joël Kruisselbrink van ‘Bewegen is Leven‘ worden de handen ineen geslagen voor de start van een nieuw project; de TOPFIT Tour. Met de TOPFIT Tour gaan we langs zorginstellingen in heel Nederland, met als doel om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen. Structureel bewegen is enorm belangrijk en daarom wordt tijdens de TOPFIT Tour een jaarprogramma aangeboden. We gebruiken hiervoor de playbox in combinatie met onze sportcontainer, gevuld met diverse sportmaterialen.

Vanaf september start de TOPFIT Tour in de eerste 6 provincies van Nederland. Wil jij graag dat we bij jouw zorginstelling langskomen om structureel mensen in beweging te krijgen? Stuur dan een e-mail naar esmeralda@dirkkuytfoundation.nl en wij nemen contact met je op!

Ook kun je je inschrijven voor de eerste Bewegen is Leven dag op 23 april in de Apenheul! Mis de kans niet om met korting deel te nemen. Zorg ervoor dat je erbij bent voor een dag vol inspiratie, beweging en plezier!

Meer informatie vind je hier!