Nieuws

Frame Running Regiocompetitie officieel van start
Frame Running Regiocompetitie officieel van start
Frame Running Regiocompetitie officieel van start
Gepubliceerd op 11/04/2022

Op zaterdag 9 april was het dan eindelijk zover. Na twee jaar wachten was het moment daar dat in drie verschillende regio’s tegelijk de Dirk Kuyt Foundation Frame Running Regiocompetitie van start ging.

In regio Noord, Midden en West-Midden stonden veel kinderen gespannen aan de start en met de Foundation brachten wij een bezoek aan atletiekvereniging AV Triathlon in Amersfoort.

De warming-up werd verzorgd door onze ambassadeur Pim Brouwers met ondersteuning van Dirkie. De weersomstandigheden waren niet helemaal ideaal, maar alle toppers hebben het supergoed gedaan!

IT4Kids & Dirk Kuyt Foundation

In samenwerking met onze partner IT4Kids kunnen we deze nieuwe vorm van Frame Running in wedstrijdverband mogelijk maken. Zij ondersteunen de Dirk Kuyt Foundation Frame Running Regiocompetitie in 2022 en daar zijn wij ontzettend blij mee!

IT4Kids zamelt afgeschreven hardware in van bedrijven en schenkt (namens de donateur) de waarde hiervan aan projecten van goede doelen die zich inzetten voor duurzame (sport)kansen voor kinderen die deze om financiële of fysieke uitdagingen anders niet hebben.

Wil je meer weten over Frame Running of de aankomende wedstrijden? Bekijk dan de website.