Nieuws

Eerste Run aan Zee met ruim 300 deelnemers
Eerste Run aan Zee met ruim 300 deelnemers
Eerste Run aan Zee met ruim 300 deelnemers
Gepubliceerd op 17/04/2023

Afgelopen vrijdag 14 april was het dan eindelijk zo ver. Na bijna vier jaar was ons eerste evenement in de buitenlucht een feit. De allereerste editie van de Run aan Zee, in Katwijk aan Zee. Ruim 300 deelnemers verzamelden zich op vrijdagavond bij kvv Quick Boys en de stemming zat er vanaf het begin goed in. 

De wandeltocht ging als eerste van start met 100 deelnemers, gevolgd door de 1 km family Run, 10 km en 5 km. Er was de mogelijkheid om over het strand te gaan, maar ook het verharde parcours door de duinen werd veelvuldig gekozen.

Het weer zat ontzettend mee en met Vincent de Sfeerman bij start en finish ging iedereen met een lach van start en kwam iedereen blij over de finish. Met Dirk en burgemeester Visser van Katwijk aan de start van de 10 km, kwam wethouder Sonny Spek ook langs om het startschot te geven. “Katwijk heeft er een prachtig nieuw wandel- en hardloopevenement voor mensen met en zonder beperking bij.”

Met een mooie Run aan Zee medaille en lekker muziekje op de achtergrond sloten we de avond af. Deze eerste editie smaakt zeker naar meer! Bedankt aan alle deelnemers, vrijwilligers, Epic, Quick Boys en Fietsmaatjes Katwijk voor het mede mogelijk maken van dit evenement.

Bekijk hier snel de foto’s