Nieuws

Een feestje! Brownies&downieS Sportdag 2024
Een feestje! Brownies&downieS Sportdag 2024
Een feestje! Brownies&downieS Sportdag 2024
Gepubliceerd op 22/01/2024

Editie nummer zes, wat blijft dit het allermooiste feestje van het jaar! De Brownies & downies Sportdag is helaas alweer voorbij, maar gelukkig hebben we altijd de meest geweldige beelden nog. Van start tot finish alleen maar lachende gezichten en iedereen moest weer flink aan de bak.

Mooie clinics Boksen onder leiding van Arnold Vanderlyde en Handbal, verzorgd door de Nederlandse Handbal Bond. Meet the Marines was weer paraat met een zaal vol letterlijk hoge uitdagingen voor onze sporters en daarnaast werden er in de Beachhal en Topsporthal onderlinge wedstrijden beachvolleybal en voetbal gespeeld. Dit alles aan elkaar gepraat door de meest energieke sfeerman die we kennen Vincent de Sfeerman en niet te vergeten met muzikale feestjes van John de Bever en Juriaan Singels.

 
Dank aan alle vestigingen van Brownies&downieS die uit alle hoeken van het land weer aanwezig waren. En een zeer grote dank gaat uit naar alle vrijwilligers die zich weer vol enthousiasme hebben ingezet om deze dag tot een TOPdag te maken.