Nieuws

Doe mee aan de Run aan Zee!
Doe mee aan de Run aan Zee!
Doe mee aan de Run aan Zee!
Gepubliceerd op 12/01/2023

Op vrijdag 14 april 2023 vindt de allereerste Dirk Kuyt Foundation Run aan Zee plaats. Een Run voor sporters met en zonder beperking: hardlopers, wheelers, handbikers en framerunners; iedereen kan meedoen!

In samenwerking met onze partner Epic Runs willen we in navolging van de Beach Run uit 2018 een nog groter integratie-evenement neerzetten in de gemeente Katwijk aan Zee. Kvv Quick Boys heeft wederom haar terrein opengesteld om dit evenement te laten plaatsvinden en daar zijn we ontzettend blij mee.

Afstanden

Er zijn verschillende afstanden voor jong en oud. Je kunt meedoen aan de 1 km, 5 km, 10 km op verharde en onverharde paden. Er is ook een wandeltocht van 5 km door de duinen. 

SCHRIJF JE HIER IN!

SCHRIJF JE HIER IN ALS BEDRIJVEN TEAM!

“In 2018 liep ik met honderden deelnemers met en zonder beperking mee met de Beach Run met start en finish bij Quick Boys. Een unieke ervaring en daarom ben ik blij en trots dat we in 2023 terug zijn in Katwijk met de allereerste Dirk Kuyt Foundation Run aan Zee. We streven ernaar om een terugkerend hardloopevenement te organiseren waar iedereen aan mee kan doen.” –  Dirk Kuyt

Ren mee voor het goede doel

Je kunt individueel meedoen, met je hele familie, maar ook als Bedrijven Team of via de Virtuele Run. Met de Run aan Zee halen we specifiek geld op voor het project ‘Dirk Kuyt Foundation maakt zich sterk voor jou’. Veel sporters met een beperking lopen tegen hindernissen aan als ze willen sporten. Met jouw deelname op 14 april kunnen we in 2023 nog meer sporters met een beperking helpen, want er mag nooit een beperking zijn om te kunnen sporten.

Kijk hier voor de meest actuele informatie en doe mee!