Nieuws

Dirk Kuyt Foundation en IT4Kids aanwezig bij regiocompetitie
Dirk Kuyt Foundation en IT4Kids aanwezig bij regiocompetitie
Dirk Kuyt Foundation en IT4Kids aanwezig bij regiocompetitie
Gepubliceerd op 08/09/2022

Na een eerdere donatie voor het project Frame-voetbal steunt IT4Kids de Dirk Kuyt Foundation dit jaar met een donatie voor de Dirk Kuyt Foundation Frame Running regiocompetitie. Daar zijn wij ontzettend blij mee, want gezamenlijk maken we deze nieuwe vorm van Frame Running in wedstrijdverband mogelijk.

3 september

Op zaterdag 3 september werd er een Dirk Kuyt Foundation regiocompetitie wedstrijd gehouden op het terrein van Olympus ‘70 Atletiek in Naaldwijk. In de aanwezigheid van Dirk Kuyt werd er gestreden om de overwinning tussen de Frame Runners en vooral veel plezier gemaakt! Colette Zee en Evelyn Kleij kwamen namens IT4Kids langs en na afloop is er nog een gezamenlijke foto gemaakt met de deelnemers. Alle foto’s staan inmiddels online!

IT4Kids
IT4Kids zamelt afgeschreven hardware in van bedrijven en schenkt (namens de donateur) de waarde hiervan aan projecten van goede doelen die zich inzetten voor duurzame (sport)kansen voor kinderen die deze om financiële of fysieke uitdagingen anders niet hebben. Wil je hier meer over weten, kijk dan op  www.it4kids.com.

Mooie terugblik: