Events

Dirk Kuyt Foundation Run aan Zee
Dirk Kuyt Foundation Run aan Zee
Dirk Kuyt Foundation Run aan Zee
Gepubliceerd op 07/11/2023

Bereid je voor op de tweede editie van de Dirk Kuyt Foundation Run aan Zee! Op vrijdag 17 mei 2024 zal, voor het tweede jaar op rij, de Run aan Zee plaatsvinden in de prachtige duinen van Katwijk aan Zee bij kvv Quick Boys. Dit hardloopevenement is toegankelijk voor zowel sporters met als zonder beperking: hardlopers, wheelers, handbikers, framerunners en wandelaars – iedereen is welkom om mee te doen!

Programma
De start en finish worden gehouden bij kvv Quick Boys in Katwijk aan Zee, en het evenement staat gepland tussen 19:00u en 21:30u. We hebben diverse afstanden ontworpen voor zowel jong als oud.
→ Neem deel aan de Familie Run van 1 km
→ Schrijf je in voor de 5 of 10 kilometer met de keuze uit verharde paden of het strand parcours
→ Ontdek de prachtige duinen tijdens een wandeltocht van 5 km.
→ Doe mee met je collega’s en vorm een Bedrijven Team met vier personen Kortom, voor het hele gezin is er een geschikte afstand en op het terrein is er bovendien gelegenheid om eten en drinken te kopen. Een enthousiaste DJ zal aanwezig zijn om alle deelnemers feestelijk bij de finish te verwelkomen. Het wordt een avond vol sportiviteit en gezelligheid!

Inschrijven
De inschrijving voor de Run aan Zee is geopend.

Ren mee voor het goede doel
Wil jij je inzetten voor de Dirk Kuyt Foundation? Met de Run aan Zee zamelen we specifiek geld in voor het project ‘Dirk Kuyt Foundation maakt zich sterk voor jou’. We streven ernaar mensen met een beperking de kans te geven om op hun eigen manier invulling te geven aan sport. Of het nu gaat om het verstrekken van aangepaste sportmaterialen, financiële steun voor trainingen, of het organiseren van inclusieve evenementen zoals de Run aan Zee, de Dirk Kuyt Foundation maakt zich sterk voor alle sporters met een beperking. Met jouw bijdrage kunnen we in 2024 nog meer sporters met een beperking ondersteunen, want er mag nooit een beperking zijn om te kunnen sporten. Jouw steun maakt het verschil!

Start je eigen actie en verzamel zoveel mogelijk geld!
Wil je nog meer bijdragen aan het goede doel? Klik hier [link naar geef.nl] om je eigen actiepagina aan te maken. Deel deze pagina vervolgens met familie of vrienden die jou kunnen ondersteunen bij het realiseren van jouw actie. Samen maken we een nog groter verschil voor de sporters met een beperking die we ondersteunen. Jouw inzet wordt enorm gewaardeerd!

Programma 17 mei 2024
18:00 uur – Evenemententerrein geopend
19:00 uur – Start Wandeltocht 5 km
19:15 uur – Start 1 KM
20:00 uur – Start 10 KM
20:30 uur – Start 5KM
21:30 uur – Binnenkomst laatste deelnemers
22:30 uur – Evenemententerrein gesloten

Quote Dirk –
“Nadat ik vorig jaar met veel enthousiasme deelnam aan de allereerste Run aan Zee, ben ik dit jaar opnieuw vereerd om samen met jullie van start te gaan voor de tweede editie. Quick Boys heeft ons opnieuw verwelkomd, en ik ben trots op de groei van dit evenement. Laten we samen rennen, niet alleen voor de finish, maar voor de sporters met een beperking die we ondersteunen. Jullie deelname maakt het mogelijk om de visie van de Dirk Kuyt Foundation te blijven realiseren. Samen maken we er een onvergetelijke Run aan Zee van, toegankelijk voor eenieder die deel wil uitmaken van deze bijzondere ervaring!”

SCHRIJF JE HIER IN

 

FOTO’S RUN AAN ZEE

Save the date: 17 mei 2024